کتاب,جزوه,پایان نامه,تحقیقات دانش آموزی,کارآموزی رشته های مختلف,نمونه سوالات امتحانی دانشجویی و دانش آموزی
نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه های فایل سل

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه تمامی محصولات فروشگاه اینترنتی فایل های کاربردی جهت افزایش معلومات فارغ التحصیلان، دانشجویان، دانش آموزان و همچنین مطالعه و کسب دانش است و نه استفاده مستقیم و کپی برداری از آن. هر شخص حقوقی یا حقیقی که فکر می کند هر یک از این محصولات فروشگاه صاحب اثرشان می باشد و بدون کسب اجازه در این فروشگاه گذاشته شده است، با ما تماس گرفته تا در اسرع وقت نسبت به بررسی و حذف این محصول اقدام فرماییم ایمیل: reza610124@gmail.com

پاورپوینت زبان مصنوعی

پاورپوینت زبان مصنوعی

فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید : 11

 

قسمت هایی از پاورپوینت :

 

 

 

فهرست

 

 

 

ساختار زبان و مزه ها

 

ساختار سلول های چشایی

 

سنسور مزه

 

ساختار سنسور مزه

 

پاسخ انواع سنسور ها

 

دیاگرام تشخیص مزه

 

نتیجه گیری

 

زبان انسان قادر به چشیدن 5 مزه اصلی می باشد

و بر اساس اینها قادر است تمام مزه ها را درک کند:

 

شوری>> به وسیله نمك‌های یونیزه و عمدتا یون سدیم ایجاد می‌شود.

 

شیرینی>> به موجب قندها، گلیكول‌ها،الكل‌ها، كتون‌ها، آمیدها و...

                         ایجاد می شود.

ترشی>> از اسیدها به وجود می‌آید و متناسب است با لگاریتم غلظت

                     یون هیدروژن.

تلخی >> ناشی از مواد آلی محتوی نیتروژن وآلکالوییدهای شامل کافیین

  نیکوتین و کینین هستند.که با MgCl شناسایی میشوند.

یومامی(لذیذ)>> مزه غالب غذاهای حاوی عصاره گوشت و پنیر و قارچ

و تخم مرغ است که ناشی از تحریک گلوتامات است.

گیرنده‌های اصلی، سلول‌های حسی هستند كه جوانه چشایی نامیده می‌شوند و محل استقرار آنها در برجستگی‌های چشایی است.

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ARTIFICIAL-TONGUE_1857636_7490.zip935.6k